انواع پیچ و انواع رولپلاک در صنعت ساختمان

انواع پیچ و کاربرد انها در صنعت ساختمانی.پیچ ها در هر کاری یک نوع دارند که در زیر توضیح داده ایم.

انواع پیچ و انواع رولپلاک در صنعت ساختمان

انواع پیچ و کاربرد انها در صنعت ساختمانی.پیچ ها در هر کاری یک نوع دارند که در زیر توضیح داده ایم.

انواع پیچ و رولپلاک

برای پیچ و رولپلاک کردن سنگ نمای ساختمان شرکت ایمن کار از بهترین و مرغوب ترین پیچ و رولپلاک استفاده میکند.

چندین نوع پیچ در بازار موجو است که تمامی انها برای کار محکم سازی سنگ مورد استفاده قرار میگیرد.

این پیچ ها دارای ثیمت مختلفی هستند که بهترین انها گالوانیزه میباشد.

برای استعلام قیمت انجام پیچ و رولپلاک نما به لینک قرمز زیر وارد شوید

قیمت رولپلاک نمای ساختمان
انواع پیچ و رولپلاک برای نمای ساختمان

اولین پیچ که شرکت ما استفاده میکند گالوانیزه میباشد.

کاربرد پیچ اتصال و یا محکم کردن دو متریال با جنس مشابه و یا دو قطعه با جنس متفاوت است.

چانواع مختلف پیچ در همه ی صنایع کوچک و یا بزرگ استفاده می شوند.

پیچ ها انواع گوناگونی دارند و بر اساس ظاهرشان و سایر مشخصات دسته بندی می شوند.

رولپلاک قطعه ای به صورت خرطومی است که زمان اتصال پیچ در داخل سوراخ نفوذ کرده
پیچ

کاربرد پیچ اتصال و یا محکم کردن دو متریال با جنس مشابه و یا دو قطعه با جنس متفاوت است.

انواع مختلف پیچ در همه ی صنایع کوچک و یا بزرگ استفاده می شوند.

پیچ ها انواع گوناگونی دارند و بر اساس ظاهرشان و سایر مشخصات دسته بندی می شوند

یکی از پر کاربردترین پیچ ها ،پیچ چوب است.پیچ چوب نیمه رزوه است و همچنین دارای رزوه بزرگ با فاصله ای زیاد می باشد که برای اتصال انواع مختلف چوب،ام دی اف و یا فایبرگلاس استفاده می شود

قسمتی که فاقد رزوه است برای لغزیدن به درون قطعه رویی است.

در پیچ چوب قسمت سر پیچ دارای شکل های متفاوتی از جمله تخت،گرد و یا بیضی است. این مدل از پیچ ها نقره ای یا به رنگ زرد هستند و حاوی پوششی از زینک یا استیل استنلس می باشند.
پیچ چوب

نوع دیگری از پیچ های پرکاربرد معروف به پیچ ماشین است.این مدل از پیچ در طول ساقه اش به صورت کامل رزوه دارد و همراه با مهره استفاده می شوند.پوشش این مدل پیچ از زینک است.

این نوع پیچ در سایز های ۸×۳۲، ۶×۳۲، ۱۰×۳۲، ۱۰×۲۴ کاربرد دارد
پیچ ماشین

یکی دیگر از انواع پیچ که به پیچ ماشین شباهت دارد پیچ نوک بر است که در سر آن یک بریدگی وجود دارد.این نوع پیچ در جایی که احتیاج به گشتاور بالا برای بستن پیچ است استفاده می شود
پیچ نوک بر

پیچ فلز در متصل کردن فلزات و یا ورقات فلزی و همچنین در بعضی موارد پلاستیک و

.




  • ۰
  • ۰

یکی از مشکلاتی که به احتمال زیاد گریبانگیر شما هم بوده است، نشت رطوبت و نم باران از اطراف پنجره یا از نمای ساختمان به بخش های داخلی ساختمان است.
تصمیم گیری در مورد این که چه روشی برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان بهتر است؛ دغدغه ی بسیار مهمی است که در صورت تشخیص اشتباه، خسارات جبران ناپذیری به دنبال دارد.
جلوگیری از نفوذ و ورود آب به داخل ساختمان

انجام خدمات اب بندی نمای ساختمان نما با طناب و بدون داربست.

اگر اب از پنجره اهنی یا سنگی شما نفوذ کند راه و چاه جلوگیری از این دردسر را ما میدانیم و به صورت همیشگی خیال شما را از ورود اب و نم ار بیرون ساختمان راحت میکنیم.

ما مواد اب بندی نما را به صورت دستی و با قلمو به تمام نقاط حساس میزنیم که هم باعث اب نفوذ نکند و هم جلوی کثیف شدن نما را میگیرد.

تصور کنید در یک روز بارانی، در منزل، کنار شومینه نشسته اید و تلویزیون تماشا می کنید؛ در عین حال گاهگاهی هم به کنار پنجره رفته و رقص زیبای قطرات باران را نظاره می کنید.

در آن حال ناگهان چشمتان به رطوبت روی دیوارداخل اتاق می افتد، اول باورتان نمی شود و با خود می گویید: شاید سایه ی پرده است یا چیزی شبیه خطای دید؛ اما خوب که دقیق می شوید، می بینید اشتباه نکرده اید.

نفوذ آب به دیوارهای خانه و ایجاد خسارت، جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان را ضروری می سازد!
آب باران به سطوح داخلی دیوار خانه نفوذ کرده و گچ دیوار و رنگ آمیزی آن را مرطوب کرده است. فکرش را نمی کردید که یک نم باران روز تعطیلتان خراب کند! باید به فکر راهی برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان خود باشید.
خبر خوب این که پیشرفت تکنولوژی جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان را ممکن کرده است.

 

استعلام قیمت اب بندی نما 
علل نفوذ رطوبت به داخل ساختمان

قبل از این که به فکر راه چاره باشیم، بهتر است دلایل بروز این مشکل را بشناسیم. در این صورت روشن است که راه درمان های مناسب را برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان به کار خواهیم بست.

ورود رطوبت به دیوارهای داخلی ساختمان علت های مختلفی دارد؛

از آن جمله:
بارش باران یا شستن نمای ساختمان و نفوذ آب از راه درزهای نمای ساختمان.
صرفنظر از آن که چه مصالحی در نمای ساختمان بکار رفته باشد، آب دادن نمای ساختمان اتفاق می افتد؛ اما مصالح مختلف مقاومت متفاوتی در برابر جذب آب دارند:
سنگ گرانیت، دارای کمترین جذب آب در بین سایر سنگ ها.
سنگ مرمریت دارای جذب بالای آب.
سنگ تراورتن دارای جذب بالای آب.
سنگ های مصنوعی با پایه ی سیمان دارای جذب بالای آب.
آجر دارای جذب بالای آب.
سیمان دارای جذب بالای آب.
نفوذ آب از درزهای اطراف پنجره؛ درز بین پنجره و دیوار هرچند با دقت زیاد در اندازه گیری و نصب پنجره گرفته شده باشد؛ به طور کامل جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان از پنجره را انجام نمی دهد.
مشکل بزرگی که پنجره های دو جداره UPVC در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان دارد صرفنظر از این که از چه نوع یراق آلات و موادی در بدنه ی آنها استفاده شده است؛ اجرا و نصب این پنجره ها اغلب دقیق و اصولی نیست و یکی از دلایل اصلی ورود آب از پنجره به داخل ساختمان است.

در بیشتر مواقع وجود یک فضای خالی بین پروفیل دور پنجره و دیوار، مقادیر چشمگیری آب از این قسمت وارد ساختمان می سازد.
مشکل دیگرکیفیت پایین لاستیک اطراف شیشه هاست که به دلیل آب بندی ضعیف، موجب راه یابی آب از آن می شود.
از دیگر معضلات بعضی از این نوع پنجره ها در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان، اجرای غیراستاندارد اتصال پنجره به پروفیل است؛ چون باعث می شود وقتی حوضچه ی کف پنجره پر از آب شد، از اطراف همین پیچ ها آب به داخل ساختمان وارد می شود.

حوضچه ی پنجره های UPVC در صورت اجرای غیراصولی می تواند موجب ورود آب باران به داخل ساختمان شود.

نفوذ آب به دلیل نشت لوله کشی ساختمان.
وجود خانه در منطقه ای جغرافیایی با رطوبت بالا.
استفاده از مصالح نامناسب و غیرعایق درتأسیسات ساختمان.

 
خسارات ناشی از ورود آب از نما به داخل ساختمان

به هر دلیل که نتوانیم در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان موفقیت کسب کنیم و آب از نمای ساختمان به داخل نفوذ کند، آسیب های زیادی در پی دارد؛ که در بیشتر مواقع جبران این زیان ها با صرف هزینه ی زیادی همراه است:

نم و رطوبت در خانه به قدری مخرّب است که جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان را حیاتی می سازد!
تغییر رنگ دیوارها، ترک ترک شدن گچکاری ، پوسته شدن گچ دیوار، پدید آمدن کپک در گوشه های نم زده، به وجود آمدن باکتری ها و قارچ ها، بوی بد، تأثیر مخرّب بر لوازم الکترونیکی منزل و همچنین آسیب دیدگی آویزهای روی دیوار، خرابی دیوار.
نفوذ آب به داخل ساختمان و آسیب تا مرز تخریب!
براثر ورود آب به ساختمان یا نفوذ به اجزاء ساختمانی ضررهای هنگفتی به ساختمان ها وارد شده و تاثیرات ویرانگری بر روی سازه ساختمان‌ها به وجودمی‌آید. پوسیدن چوب ها، زنگ زدگی فلزات، بروز قارچ ها و حتی حشرات درساختان رخ می دهد.

گچ دیوارها متورم شده و اگر سرمای هوا به زیر صفر درجه برسد؛ که در کشور ما امربسیار معمولی است، یخبندان رخ می دهد و انجماد آب نفوذ کرده به نما یا دیوارهای ساختمان پس از انبساط موجب ترکیدگی دیوارها می گردد.

این معضلات جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان را اجتناب ناپذیر می سازد.

وجود رطوبت محل مناسبی برای رشد کپک ها و قارچ هاست.
جدای از این موارد، وجود رطوبت در خانه برای افرادی که دارای مشکلاتی نظیر آسم و حساسیت های ریوی هستند؛ می تواند آزاردهنده باشد و حتی موجب تشدید بیماری آنها نیز می گردد.
تمام موارد فوق موجب شده است تا برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان چاره ای اندیشیده شود.
اما این که چه روشی برای انجام این کار پیاده کنیم و آن روش چه ویژگی داشته باشد بررسی می کنیم:
ورود آب باران به داخل ساختمان

بارش باران معمولاً همیشه در یک جهت خاص نیست و در ماه های مختلف سال، همچنین در اثر وزش باد، به صورت مورب می بارد؛ که این امر موجب می شود از راه نمای ساختمان به عبارتی هم از طریق درز سنگ نما و هم از طریق خود مصالح نما، آب به داخل ساختمان نفوذ کند.
انواع روش های جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان

روش سنتی جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان استفاده از پودر سنگ و سیمان است که به هیچ وجه قابل اطمینان نیست؛ دلیل آن هم این است که سیمان جاذب آب است و مدت زمان بارندگی که قدری ادامه یابد، به تدریج آب را به داخل ساختمان منتقل می کند.

روش دیگر جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان استفاده از قیرگونی است، روشن است که این روش نیز نمی تواند روش مطمئنی باشد؛ چراکه همان گونه که می دانید قیر در هوای گرم تابستان ذوب شده و از گونی جدا می شود و به تدریج از سطح موردنظر کنار می رود.

راه حل دیگری که برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از ایزوگام است؛ این روش نیز به دلایلی شبیه به روش قیرگونی روشی غیرایمن و غیرقابل قبول است.همچنین باید به خاطر داشت که ایزوگام به خاطر شکل رول مانندی که دارد  در هر بار عایق بندی ساختمان دست کم  ۳۰درصد پرت یا اورلپ دارد.

همان گونه که دیدیم روش های فوق هریک معایبی داشتند که مانع از این می شود تا ما با اطمینان از آنها استفاده کنیم؛ باید دید تکنولوژی چه راه حلی برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان ارائه کرده است؟
تکنولوژی نانو

قطعاً تا به حال واژه ی نانو به گوشتان خورده است. واژه هایی چون نانوذرات، نانو الیاف، چسب نانو، جوراب نانو، پوشش نانو…، اما این که چگونه از نانو برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان استفاده کنیم به آن می پردازیم.
اما تکنولوژی نانو چیست؟

در واقع نانو تکنولوژی درک دانش و کاربست ویژگی های جدیدی از مواد و سامانه هایی در ابعاد نانومتر است که باعث به وجود آمدن تأثیرات فیزیکی جدیدی غیر از خواص قبلی رایج شان می گردد. این تأثیرات کنترل شده و در جهت اهداف مورد نظر می باشد. که هدف ما در این زمینه جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان می باشد.

فناوری نانو جدیدترین راه جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان.
کاربرد تکنولوژی نانو در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان

نانوعایق های رطوبتی جهت محافظت از سطح نما در مقابل شرایط جوّی و جلوگیری از نفوذ آب به داخل ساختمان، به کار می روند و مقاومت بسیار بالایی در برابر نور شدید آفتاب از خود نشان می دهند.
این مواد آبگریز هستند؛ به این معنا که آب تحت هیچ شرایطی به سطوح آغشته به نانوعایق رطوبتی نمی چسبد و در واقع به صورت قطراتی درآمده و به سرعت از روی سطح کنار می روند.به نظر می رسد راهی برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان یافت شده است.

سطح آغشته به نانوعایق رطوبتی به هیچ عنوان با آب مرطوب نمی شود!
این مواد به وسیله ی قلم مو در درزهای نماها کشیده شده و در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان نقش مهمی ایفا می کند.
ویژگی های نانوعایق رطوبتی در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان عبارت است از:
خیلی سریع خشک می شود.
غیر حلّال است.
غیر سمّی است.
ضد بخار و ضد آب است.
اجازه تنفس دادن به سطح.
مانع تشکیل شوره و کپک بر روی نما می شود.
شستشوی نما را راحت می سازد.
نمای ساختمان را در برابر اشعه ی زیان بار خورشید ( UV ) محافظت می کند.
از جذب گرد و غبار و خاک بر روی نما جلوگیری می کند.
کاملاً بهداشتی است.
دوستدار محیط زیست است.

نه تنها رطوبت، که هیچ گرد و غباری به سطح آغشته به نانو عابق نمی چسبد.

نانوعایق رطوبتی در اصل شامل لایه هایی است که ترکیبات خاصی را دارا می‌باشد این ترکیبات ویژگیهای عایق رطوبتی را مشخص می کند؛ بیشترین موادی که آن ها را تشکیل داده است مواد پلیمری است که ابعاد آن به تناسب نوع و درخواست خریداران تغییر می یابد.ترکیبات پلیمری شامل لایه ای بسیار نازک است که با اسپره، فرچه یا قلم مو بر روی سطح مورد نظر کشیده می شود.
این کار یک کار تخصصی است که بایستی توسط فرد با مهارت لازم انجام شود.
مزایای نانوعایق رطوبتی با عایق های سنتی و قدیمی در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان
در مقایسه با عایق های رطوبتی قیرگونی یا ایزوگام، میزان نفوذ ناپذیری عایق رطوبتی نانو بسیار قابل توجه است، به طوری که باید گفت عایق رطوبتی نانو در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان هیچ گونه محدودیتی از نظر میزان آب و رطوبت ندارد و وظیفه ی خود را به نحو احسن انجام می دهد.
تأثیر آغشته شدن سطح به نانو عایق در مقابل قطرات آب

در حالی که حجم زیاد آب یا برف موجود بر پشت بام ها یا کنار پنجره ها باعث نفوذ از قیرگونی یا ایزوگام می شود؛ نانوعایق رطوبتی محدودیتی در این زمینه ندارد.
طول عمر عایق نانو دیگر مزیت آن است به این صورت که برخلاف عایق های قیرگونی و ایزوگام که پس از چند سال نیاز به ترمیم یا تعویض پیدا می کنند، نانوعایق رطوبتی دست کم 25 سال به نحو احسن و ضمانت شده وظیفه ی خود را انجام می دهد.
برای انجام عایق کاری با ایزوگام و جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان به ویژه قیرگونی نیاز به راه اندازی آتش و حرارت زیادی است تا قیر ذوب شده و به کارگیری شود که این امر مخاطرات زیادی به دنبال دارد؛ در حالی که استفاده از عایق نانو خطراتی در پی ندارد.
ویژگی های عایق رنگ نانو پلیمر

عایق رنگ نانو پلیمر پایه هیدروکربن، برای سطوح گچی، سیمانی، ساروج، دوغاب، سنگ های طبیعی و مصنوعی و ملات کاربرد دارد. این نوع عایق بسیار مقرون به صرفه و در عین حال در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان بسیار موثر می باشد.
مواد به کار رفته در رنگ نانو عایق، کامپوزیت و رزین اکریلیک می باشد. این نوع عایق در مقابل رطوبت و حرارت بسیار مقاوم می باشد.شما می توانید با استفاده از یک رول رنگ آمیزی، محل مورد نظر خود را با هدف جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان با رنگ نانو رنگ آمیزی کنید.
از رنگ نانو عایق برای پوشش سطوح  فلزی، چوبی، بتونی، جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان و… استفاده می شود. رنگ نانو عایق در مقابل اشعه UV، ، رشد قارچ، کپک و باکتری، یخ زدگی، ترک خوردگی و نیز زنگ زدگی بسیار مقاوم است. نانو رنگهای عایق با انواع مواد شوینده قابلیت شست و شو دارند و برای رنگ آمیزی فضاهای داخلی و بیرونی ساختمان می توان از آنها استفاده کرد.

این عایق، به منظور جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان پس از اجرا بر روی سطوح فوق، با روش های مختلف از جمله قلم مو، اسپری یا غلتک سطح مورد نظر را دافع آب یا اصطلاحاً آب گریز می کند.
نانوعایق کاری نمای ساختمان به وسیله ی قلم مو

این عایق نانو، علاوه بر آن که در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان نقش بسزایی دارد؛ در محدوده ی دمایی 40 درجه زیر صفر تا 50 درجه بالای صفر، عایق صوت و دما نیز هست.
استفاده از نانوعایق رطوبتی تا 40 درصد در هزینه های گرمایشی و سرمایشی صرفه جویی می کند، عمر دیوارها و تاسیسات داخلی ساختمان را افزایش می دهد، هزینه های رنگ آمیزی مجدد را نیز کاهش می دهد.

سرانجام این که برای جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان، بهترین گزینه، استفاده و به کارگیری نانوعایق رطوبتی است که مزایای بسیار و عمر طولانی دارد.
باید دانست این کار بایستی توسط افراد ماهر که تجربه ی زیادی در استفاده از عایق های رطوبتی از جنس نانو دارند صورت گیرد؛ چراکه جدای از ضرورت حفظ مواد اولیه و پرهیز از اتلاف و هدر رفت آن، کار در ارتفاع تنها از عهده ی افراد باتجربه ساخته است و هرگونه اشتباه توسط افراد ناشی، علاوه بر ناکامی در جلوگیری از ورود آب به داخل ساختمان، خطرات جبران ناپذیری به دنبال دارد.

  • ۹۹/۰۱/۰۶
  • سعیده سعادت

نظرات (۱)

ممنون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی